Prenumerera på information från PTS

2009-01-13

PTS lanserar i dag ett nytt prenumerationssystem. Du kan prenumerera via RSS eller via e-post.

Vad vill du prenumerera på?

Det finns möjlighet att prenumerera på nyheter, dokument (beslut, rapporter och remisser), aktuella upphandlingar och lediga tjänster.

När det gäller nyheter och dokument kan du välja att prenumerera på det eller de områden du är intresserad av: telefoni, Internet, radio, post eller funktionshinder­frågor.

Om du är mer generellt intresserad av PTS frågor kan du prenumerera på pressmeddelanden (alla våra viktigaste nyheter) eller konsument­nyheter (de nyheter vi bedömer är intressanta för dig som konsument).
 

Hur vill du prenumerera?

Du kan välja att prenumerera via RSS eller via e-post.

Ändra eller avbeställa prenumeration

Om du vill ändra dina prenumerationsinställningar eller avbeställa din prenumeration gör du det på prenumerationssidan.

Du som får det här meddelandet via e-post är redan anmäld som prenumerant hos PTS. För att ändra dina inställningar är det enklast att du först avbeställer din nuvarande prenumeration. När du bekräftat din avbeställning kan du göra en ny beställning som motsvarar dina önskemål.

Förmodligen kommer många att vilja ändra sina inställningar. Om det blir problem när du avbeställer eller beställer ber vi dig därför försöka igen någon dag senare. Om problemet kvarstår är du välkommen att kontakta webbredaktionen@pts.se