PTS Innovationsdag 2015

2014-04-03

Direktsändning av PTS Innovationsdag 26 maj 2015 (inklusive teckenspråkstolkning, livetextning och syntolkning)

Idag, 26 maj, går PTS Innovationsdag av stapeln. Om du inte kan närvara  eller vill ta del av dagen med teckenspråkstolkning, livetextning eller  syntolkning går det att följa programmet via direktsändning. Klicka på  länken ovan och välj det format som passar dig bäst.

 

Om årets innovationsdag

Med avstamp i innovation, inspiration och information vill PTS Innovationsdag stärka utvecklingen av fler och bättre kommunikationslösningar för personer med eller utan funktionsnedsättning.

PTS Innovationsdag arrangeras varje år av Post- och telestyrelsen och består av en halvdag med intressanta talare och prisutdelning för de som vunnit i PTS senaste innovationstävlingar. Arrangemanget samlar innovatörer och representanter från företag, intresseorganisationer och  myndigheter som vill få mer kunskap, skaffa kontakter och stärka  relationer

I år går PTS Innovationsdag av stapeln den 26 maj på Norra Latin, City Conference Center i Stockholm

 

Programmet

Nedan följer några exempel på vad dagen har att erbjuda. Här finns hela programmet i pdf-format.

Jenny Gejke, chef för säljkanaler på SJ, berättar om hur de jobbar med kundinvolvering och tillgänglighet i arbetet med att utveckla de digitala säljkanalerna.

 Utdelning av utmärkelsen Innovation och Design för alla följt av en intervju med vinnarna om resan från tiden innan innovationstävlingen till idag.

Jonas Helgesson beskriver med både humor och allvar begränsningarnas förtvivlan, glädjen över att övervinna hinder och hur det är att vara förälder med en funktionsnedsättning.

Mats Gullbrand från Ericsson berättar om vad som blir möjligt när vi kombinerar ny teknik inom tryckt elektronik med ett av våra mest sensitiva sinnen, känseln.

Prisutdelning och presentation av vinnarna i PTS innovationstävlingar 2014.

Hur ska en webbplats, ett företag eller en organisation göra för att bli nåbar för alla?

Anmälan

Deltagandet är kostnadsfritt och lunch-wrap, kaffe, kaka och frukt ingår. Sista anmälningsdag är den 22 maj.

Klicka här för att anmäla dig till PTS Innovationsdag 2015.

Välkommen!

För mer information
Charlotte Aleman, kommunikationsavdelningen, telefon: 073-644 56 93, e-post: charlotte.aleman@pts.se