Sista chansen att anmäla sig till PTS marknadsdag

2015-03-26

I morgon är sista dagen att anmäla sig till PTS marknadsdag, som äger rum den 15 april. Deltar gör bland annat bostads-, stadsutvecklings- och it-minister Mehmet Kaplan och PTS generaldirektör Göran Marby.

Post- och telestyrelsens (PTS) marknadsdag är en mötesplats för marknadsaktörer inom it och telekom. Årets marknadsdag äger rum den 15 april på Folkets Hus, Norra Bantorget, Stockholm, kl. 09-15.

Säkra nät och tjänster

Årets marknadsdag kommer att fokusera på säkra nät och tjänster. Frågor som kommer behandlas är bland annat hantering av användaruppgifter och driftsäkerhet. Vi kommer också att få lära oss mer om massdata och integritet.

Bland övriga programpunkter märks till exempel information om bredbandsreglering och 700 MHz-bandet samt information om dialogen med branschen om problemet med oetiska försäljningsmetoder.

It-ministern deltar

Under dagen kommer du bland annat kunna lyssna till bostads-, stadsutvecklings- och it-minister Mehmet Kaplan och PTS generaldirektör Göran Marby, flera avdelningschefer från PTS och andra medarbetare. Det kommer också finnas goda möjligheter att nätverka.

Anmälan senast i morgon

Sista anmälningsdag för PTS marknadsdag är fredagen den 27 mars.

Klicka här för att anmäla dig.

Mer information om marknadsdagen finns på PTS webbplats: www.pts.se/marknadsdagen2015. Välkommen!

För mer information
Petter Öhrn: 073-644 55 68, marknadsdag@pts.se
PTS presstjänst: 08-678 55 55