Här kan du prenumerera på våra nyheter och även nyhetsbrev. Efter lanseringen av nya pts.se 14 maj behöver du anmäla dig på nytt om du vill fortsätta prenumerera på våra nyheter.

Få nyheter direkt i din inkorg

När vi publicerar en nyhet inom ett område du vill bevaka kan du få ett mejl med länk till nyheten på pts.se. Du väljer vilka nyheter du vill prenumerera på genom att kryssa i en eller flera områdestaggar.

Prenumerera på nyheter

Välj kategori:

 

Prenumerera på nyhetsbrev

Vi har tre nyhetsbrev som består av information om senaste nytt inom ett visst område. De innehåller länkar till nyheter och uppdaterad information på pts.se.

Bredbandsstöd

Nyhetsbrevet om bredbandsstöd riktar sig främst till dig som aktör eller bredbandskoordinator. Nyhetsbrevet skickas ut 6-12 gånger per år.

Digital inkludering

Nyhetsbrev om digital inkludering vänder sig till privata och offentliga aktörer, intresse- och branschorganisationer som vill hålla sig uppdaterade och öka sin kunskap inom området digital inkludering. Nyhetsbrevet skickas ut 4 gånger per år.

Välj prenumeration

Digitalidag

Nyhetsbrevet från Digitalidag innehåller de viktigaste nyheterna från Digitalidags nätverk och riktar sig främst till dess aktörer och intresserade personer som vill bidra till ett digitalt inkluderande samhälle. Nyhetsbrevet skickas ut 12 gånger per år, en gång i månaden.

Vi behandlar dina personuppgifter

När du väljer att prenumerera på nyhetsbrev hanterar vi dina personuppgifter enligt regelverket för behandling av personuppgifter. 

Behandling av personuppgifter

Avsluta prenumeration

Du kan närsomhelst välja att avsluta din prenumeration. 

Om du inte längre vill prenumera på våra nyheter eller nyhetsbrev fyller du i din e-postadress i fältet nedan och väljer "Avprenumerera". Du kommer därefter få ett e-postmeddelande med en länk som du följer för att ta bort din prenumeration.

Vill du fortsätta prenumerera på vissa nyheter, men inte andra, behöver du ändå avbeställa först. Därefter väljer du att börja prenumerera igen och anger de områden du är intresserad av att bevaka.

Jag vill inte längre prenumerera på nyheter

Sidan uppdaterades: