Känner du inte igen dig? Från den 14 maj har vi en ny webbplats. Syftet är att erbjuda dig som besökare en bättre användarupplevelse.

Vi har gjort en del förändringar som ska underlätta för dig som besökare på webbplatsen. Pts.se har förbättrats i både innehåll och funktionalitet.

Relevant innehåll

I projektet för nya pts.se har vi sorterat och prioriterat innehåll som är relevant för målgrupperna. Vi har kommit bort från att samma information ligger på flera ställen, vilket gör det lättare för dig att hitta rätt. Vi har en ny innehållsstruktur som underlättar vid navigering, som komplement till en förbättrad sökfunktion.

Bättre sökfunktion

Tack vare ett genomarbetat innehåll blir det lättare för dig som besökare att hitta rätt information via både sökfunktion och navigering i strukturen. Vi har både en övergripande sökfunktion och en lokal sökfunktion på sidan Regelbibliotek. 

Klarspråksanpassade texter

Vi har klarspråksanpassat texterna på nya webbplatsen. På så sätt har vi bättre anpassat texterna utifrån språklagen. Det här gör det lättare för målgrupperna att förstå informationen, få reda på vad som gäller och vad som behöver göras.

Ökad tillgänglighet

Vi har förbättrat tillgängligheten på webbplatsen tack vare bland annat klarspråksanpassade texter och sökmotoroptimerat innehåll. Du hittar specifik information på sidan Tillgänglighetsredogörelse.

Tillgänglighetsredogörelse

Begränsat antal dokument

Vi har prioriterat vilka dokument vi har på nya pts.se, för att underlätta för dig att hitta korrekt, relevant och aktuell information. Vi har också gjort flera av dokumenten mer tillgängliga. 

Behöver du få tag i ett dokument som inte är publicerat på pts.se kan du kontakta diariet på:

Diarium

Vill du begära ut handlingar, eller söker du ett ärende som har registrerats före den 1 januari 2006, kan du kontakta vår registratur via e-post eller telefon:

pts@pts.se

08-678 55 00

Sidan uppdaterades: